Egy nagyon egyszerű, könnyen kezelhető GPS-t szeretnék vásárolni. Milyen paraméterekre kell figyelnem a vásárlásnál? Abszolút nem értek hozzá. Okostelefonom nincs. (Nem tudom jó kategóriában tettem-e fel.)
Nekem a TomTom Gps valt be, idosodo rokonaimnak is vettem es konnyeden boldogulnak vele (egyedul a szoftverfrissitest csinalom en az egyik csaladtagnak)
2019. szept. 6. 14:18
2/9 anonim válasza:
nem bonyolult a gps navigácios készülék kezelése
Magyar nyelven minden le van írva. csak böködni kell az újjaddal.
A legolcsóbbak magyaország térképpel kb 20 ezertől indulnak, teljes europa térképpel kb 35 ezer.
Évekig bírják
Nyugi könnyű kezelni.
2019. szept. 6. 14:18
3/9 anonim válasza:
amugy nem elvetendő egy használtat sem venni
Mert mondjuk veszel egy használt garmin navit 10-15 ezerért, ami pár éve 60 ezerért volt a boltban
A lényeg hogy friss legyen a térképszoftver benne(ne legyen 2-3 évnél öregebb lehetőleg a softver)
2019. szept. 6. 14:20
4/9 anonim válasza:
Kerdes a harmashoz: Lehet, h en vagyok butacska a dolgokhoz, de a garminnak van magyar nyelvu bealitasa? Mert ami a barati koromben van, csak angolul/nemetul stb tud,m de magyarul nem :S
2019. szept. 6. 14:26
5/9 anonim válasza:
hogy ne lenne
Nekem egy kb 8 éves garmin nüvi250 esem van
magyar nyelvű minden rajta
2019. szept. 6. 14:39
6/9 A kérdező kommentje:
Mindenképpen használtban gondolkodom. Nem tartozom a fiatalabb korosztályhoz, ezért is lényeges, hogy értelemszerű, könnyen kezelhető legyen. Köszi, sokat segitettetek!
2019. szept. 6. 15:00
7/9 Ypszilon1980 válasza:
Garmint vennék, nagyon egyszerű kezelni, és persze tud magyar nyelven, nekem is minden magyar rajta, kb. 4 éves, semmi baja.
2019. szept. 6. 15:41
8/9 anonim válasza:
Egy letiltott mobil is megteszi navigációként ha autóba kell.
2019. szept. 6. 23:27
9/9 anonim válasza:
Az hogy magyar nyelven tud nem a gps tudása, hanem a programé.
Meg aztán mire kell neked, mert ha csak itt az országon belül járkálsz, akkor tök mindegy hogy milyen, nem kell eu térkép sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!