Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tudnátok kamera típusokat...

Tudnátok kamera típusokat ajánlani drónhoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok, jelenleg egy drónt építek, eredetileg kamera nélkülire terveztem ám végül mégis úgy döntöttem, hogy szükségem van egy kamerára, mert már ha lúd legyen kövér alapon :D

A fő szempont hogy legyen a lehető legolcsóbb, nem igazán szeretnék egy 50 000 Ft-os kamerát venni úgy hogy a drónt is a lehető legolcsóbban próbálom megvalósítani, szóval főképp GoPro kínai klónokban gondolkozok, ám a kamerák ismerete sajnos nem a legnagyobb tudásom így tanácstalan vagyok.

A segítséget előre is köszönöm :)

2019. júl. 18. 23:11
 1/2 A kérdező kommentje:

Közben nézegettem és az EKEN H9 kamerát találtam ami egész jónak néz ki. Van valakinek tapasztalata vele?

[link]

2019. júl. 18. 23:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Xiaomi Yi 1080p a legjobb szerintem. Használható akciókamera, normális áron lehet beszerezni. Viszont ha élőképet is akarsz, ne ezt a képet használd, hanem tegyél mellé egy másikat, pl ezt: [Ft4,862]

[link]

2019. júl. 19. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!