RAW formatumban fenykepezek de a gepen jpegben jelenik meg, miert, hogyan tehetem fel RAWbana gepre?
Tehat Raw formatumban fenykepezek (canon), a MacBookon levö Photos alapertelmezett Appet a külsövinyomra mentettem el, tehat csak akkor tudom megnyitni, amikor a gepemhez csatlakoztatva van a külsövinyo(intenso).
Az appen meg amikor leckerem az infor meg azt irja, hogy a fajl RAW, de amikor athuzom a gepemre, pl a desktopra, akkor mar JPEGre valt es nem tudom miert, illetve hogyan tudnam a gepemre, a kepszerkeszteshez ugy atrakni a kepet, hogy az RAW legyen??!!Köszi a valaszokat!:)
Elvileg kiválaszthatod, hogyan kezelje a képet:
"To switch to the RAW file, choose Image > Use RAW as Original, or right-click on the photo and choose Use RAW as Original. When you do this, you may notice that the photo changes a bit; it may become lighter, or have more contrast. This is because RAW files have greater dynamic range; they cover more gradations of light. You can then edit the photo the same as you would any other."
Macintoshon minden ilyen extrém bonyolult vagy csak te bonyolítod túl magadnak?
Mi lenne, ha kivennéd a kártyát a gépedből és bedugnád abba az eszközbe, amin meg akarod nyitni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!