Hogyan tudom SONY kameráról törölni a videókat?
A videókat számítógépre feltöltés után a "szemetesbe" dobtam azt gondoltam törlődtek, de nem a kamera azt üzeni a HD minőségű videóknak fenntartott hely betelt.
Gondoltam csatlakoztatom a kamerát a számítógépre és a sajátgép segítségével kitörlöm a videókat. Nem megy azt írja írásvédett és nem engedi törölni. Mi a megoldás?
Konkrét típus?
Nem állítottad írásvédettre a felvételeket?
hogyan csatlakoztattad a pc-re? Kivetted a memóriakártyát, vagy magát a kamerát kötötted a pc-re? Vagy ez a belső memórián van?
Sajátgép, ha látja, akkor próbáld megnézni a videófile-ok nincsenek-e írásvédettre állítva. Format-ot nem lehet nyomni a memóriának? Máskor is volt már ilyen gondod? Rendesen távolítottad el a kamerát a pc-ről?
A kamerát csatlakoztattam a PC-re USB-n keresztül és úgy próbáltam meg törölni a videókat, akkor azt írja ki írásvédettek a videók.
Viszont érdekes mert a kamerán nem látom a videókat (amikor a kameráról próbálom törölni....PC nélkül)
Nem sértettem meg soha a PC-ről történő biztonságos eltávolítást szolgáló protokollt.
Eddig dobáltam szépen a szemetesbe a videókat nem is gondoltam arra,hogy nem törlődnek és megtelik a videóknak elkülönített terület.
SOS meg kéne oldani a problémát. A kamera teljes inicializálása nem megoldható...
De egy lényeges kérdésre nem válaszoltál (memóriakártya).
Amit a kamera saját menüjében dobáltál szemétre, az már nem foglal helyet.
A Windows kuka más, mert onnan ki is tudod venni.
A kamerán ilyen kuka nincs.
Mellesleg a kivehető meghajtókon a Windows sem használ kukát.
Próbáltam tegnap utána olvasni külföldi fórumokon, hogy esetleg van-e valakinek hasonló gondja, de csak olyat találtam, hogy a thumbnail-ek ott maradtak a kamerán, de a videók már törölve voltak, a kamerán tudta törölni őket egyenként valaki.
Próbálok még utánaolvasni, hátha felbukkan valami.
köszönöm a segítséget!
Végre megvan a megoldás; a SONY ügyfélszolgálat adta meg a megfelelő választ (nekik sem sikerült elsőre)A szemetesbe dobás csak látszólag törli a videókat!
Így lehet törölni:
- lejátszás mód
-esemény nézet HD elem választása - törölni kívánt formátum kiválasztása
- menü/szerkesztés/töröl/több videó
- törlendőket pipával megjelölni
- töröl/OK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!