Mi ennek a neve?
Figyelt kérdés
Olyan kábelt keresek amit ha rákötök egy nikon d90re és rá kötöm egy macboobra akkor ugye lássam az élő képet..... Lehetőleg jó minőségű és hát megbizható legyen valamint milyen programot kellene letöltenem ehez a gépre?2019. máj. 24. 21:47
1/4 anonim válasza:
milyen csatlakozók? Valamiféle átalakítóra gondolsz? vagy a csatlakozók típusát sem tudod? Google beírod a 2 nevét egy webárúház ki is írja milyen csatlakozóik vannak ezt a kettő csatlakozót beírod és elm meg is van a keresett termék
2/4 anonim válasza:
Nekem adtak a Finepixhez olyan kábelt amivel a tévén is tudom nézni.
3/4 A kérdező kommentje:
sajnos azt nem tudom hogy milyen csatlakozón keresztül kellene ezt megoldani.....
2019. máj. 25. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!