Instanx mini 9 vélemény? ❤️
2-es
Köszönöm a választ!
Igen, sajnos a kép mérete tényleg nem nagy és mellesleg nagyon drága is. Esetleg nem tudsz ajánlani más fajta gépeket, ami azért nem is iszonyat drága? ❤️
Drága játékszer. Színes, szagos, menő, de semmire se jó. Elköltesz rengeteg pénzt (a papír is nagyon drága bele), azért, hogy kapj egy kb 5x7cm-es homályos képet. Oké, értem én, menő, hogy rögtön kész a kép, de sokkal jobb minőségű képet kaphatsz bármi mással készítve és azt is elviheted fotónyomdába, ráadásul töredéke pénzért. Külön gép se kell hozzá.
Minősége a képeknek milyen? Pont olyan, mint ami egy fix záridős, körömpiszoknyi szenzorú, műanyag vázból kijön.
Szóval a véleményem annyi, hogy aki kicsit is ért a fényképezőgépekhez, az nem vesz ilyet.
(Amúgy gratulálok őszintén a Fujifilmnek, mert megtalálta a joker terméket ennek a korosztálynak)
Utolsó
Igen, van benne valami. Köszi a tanácsot. Úgy látom nem árt többször átgondolni mielőtt megvenném. :) ❤️
Szerintem ha a fotózás érdekel, akkor kezdj telefonnal majd egy bridge géppel. (olcsók, így ha nem is érdekelne nem akkora költség)
Ha csak a rögtön nyomtatás miatt érdekel ez a gép, akkor arról meg lebeszélnélek mindenképpen. (A fentebb leírtak miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!