CMOS szenzor tisztításhoz kellene Isopropyl-alkohol, de csak nagy kiszerelésben lehet kapni. Valamilyen fórumon nem tudnék fotósoktól venni egy keveset?
"Nekem nem olyan fontos a te problémád, hogy eltűrjem mellé még a pofázást is."
Időd azért van, hogy visszapofázz :) Érdekes. Ez aztán a nemes emberi tulajdonság. Nem is fogadnám el a segítségedet.
"Nekem nem olyan fontos a te problémád"
Egyébként meg nem az én problémám, hanem közös probléma. A gép amit tisztítani akarok nem olyan fontos, de megpróbálkoznék vele. Annak nincs értelme hogy elvigyem szervízbe, akkor már egy litert is vehetnék. Ugyanakkor én csak nem akartam pazarolni, nem pénzt, hanem a bolygó erőforrásait, műanyag flakont és miegymást. Ezért gondoltam, hogy rákérdezek.
# 12
Ha képes lennél gondolkodni...
Amikor ezen az oldalon válaszolunk valakinek, azt senki nem tudhatja, hogy a kérdező mivel próbálkozott már, pláne mivel általános jelenség, hogy többnyire azt sem említik.
Látnoknak képzelnek, meg nem is törődnek vele, hogy legalább ne írjunk feleslegesen.
Az is gyakori, hogy nem tudják használni a keresőt.
Tehát a kulturált emberi tulajdonság az lenne, hogy elnézést kérsz tőlem, amiért nem említetted, és én emiatt feleslegesen fáradoztam, de te már próbálkoztál azzal is, úgyhogy köszönöd szépen.
(Ha nem is pont így, csak az érzékeltetés kevéért fogalmaztam bővebben.)
Velem is előfordult, hogy más fórumon kérdeztem és jöttek olyan válaszok is, amit hasonlóan irrelevánsnak tartottam. De attól még udvariasan álltam hozzá, mert én voltam a kérdező, a másik meg mégis vette a fáradságot, hogy próbálkozott.
De vannak olyan érdekes emberi tulajdonságok, hogy inkább hőbörög meg arcoskodik, másikat minősítgeti, annak okoskodásra szánt idejét eltereli más irányba, az akkor magára vessen...
Pedig ugyanezt az okoskodási energiát fordíthattam volna arra is, hogy támogassalak, de te más irányt választottál, ez ilyen dolog.
"Tehát a kulturált emberi tulajdonság az lenne"
Ha ennyire meg vagy bántva, akkor elnézést.
De én is leírom a tapasztalatomat. Én azt tapasztalom itt a gyakorikérdéseken, hogy a világértse válaszol a kérdésre senki, miközben ideje van gépelgetni, de a XXI. században hülyének nézik mindn második hozzászólásban az embert, hogy azt hiszik nem tudja használni a keresőt, pedig még a nagymamám is használja. És sokszor a hangnem is sértő, mert akár egy nagymama is lehetnék.
Kedves 76%-os, te ezt írtad:
"cmos sensor cleaning
Néhány keresőszó, amit a Google kiválóan képes értelmezni."
Ez az a kioktató hangnemben írt három szó, amit szerinted olyan nagyon meg kéne köszönnöm, hogy mostmár lassan egy oldalt írsz arról, hogy meg kéne köszönnöm?
Hát köszönöm.
Ha nagymama lennél az min változtatna? Semmin. A kor egy állapot, nincs rajta mit tisztelni. Az ha a keresőt használja ahelyett, hogy butaságot kérdez, az már tiszteletreméltó.
Utoljára: használj céleszközt (lenspen vagy más gyártótól származó szenzortisztító), vagy vidd szervizbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!