Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogy lehet ilyen képet csinálni?

Hogy lehet ilyen képet csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy szöveg, pl gyakori kérdések. Es a szoveg hatterebe latok valami mast? (Remelem erthetoen tettem fel a kerdest)
2019. ápr. 24. 11:09
1 2
 11/17 Wadmalac ***** válasza:

Jahogyúgy, már értem.

Na az painttel már trükkösebb. De nem lehetetlen.

2019. ápr. 24. 12:46
 12/17 Wadmalac ***** válasza:
100%

Na painttel is megy.

A g betűt kihagytam véletlenül.

[link]

2019. ápr. 24. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:

"de Horvátország, h nélkül"

Biztos? Lehet, hogy Horváthnak hívják a kérdezőt és a saját udvarukat így hívja :DDDDDD

2019. ápr. 24. 14:43
 14/17 A kérdező kommentje:
#12 nagyon jó vagy 😀 köszönöm szépen:) paintel csinaltad vagy valami massal?:)
2019. ápr. 24. 16:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Én úgy csinálok olyan képet, hogy egy sima fehér képre ráírom feketével a betűket, majd kivágom a fekete részeket. Aztán csak ráteszem ezt a kiválasztott képre. (Ha túl kevés kicsi lett vágj le a kép széléből, vagy színezd ki fehérre)

De néhány telefonos képszerkesztőben láttam már olyat is, hogy a szöveget egy gombnyomással meg tudod csinálni ilyenre. (Pl. a PixelLab nevű szerkesztő tud ilyet)

2019. ápr. 24. 21:58
 16/17 Wadmalac ***** válasza:

Paint volt.

A trükk, hogy a betűket felírod fekete alapra fehérrel, majd kitöltöd akármelyik színnel, de azt a színt beállítod második (háttér) színnek, majd a szöveget téglalaposan kijelölve (átlátszó kijelölést bepipálni) ráhúzod a tengerpartos fotóra.

A végén a szöveg körüli fekete hátteret átszínezed ízlés szerint, én itt fehérre.

2019. ápr. 25. 07:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2019. ápr. 27. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!