1/5 anonim válasza:
Ha a stabilizátorra gondolsz, én egy ehhez hasonló Sunpak 4000AVG-t vettem tavaly a Fotoplusban, bár erről hiányzik a vakupapucs:
Sajnos a gyakorlatban nem sokat ér, bár kis gyakorlással már tudtam vele horizontális irányokban rövid svenkelős snitteket csinálni, meg kézből panoráma felvételt, de nagyjából ennyi. Cserébe az utca embere kb. mind azt hitte, hogy ez valami komoly filmes eszköz, és nagy ívben kikerültek, meg bekiabáltak, hogy nem akarnak szerepelni... érdemben összesen kb. 2x használtam.
2/5 A kérdező kommentje:
Most vettem a kamerát és keresek valami megoldást, hogy rendes állványt ne kelljen vinnem sehova, de mégis le tudjam tenni valahova sérülés nélkül. Gondolkodtam egy mikrofonon és vagy ezen, vagy egy manfrotto pixi minin. Fogni is jobb lehet és letenni is.
2019. ápr. 15. 07:07
3/5 anonim válasza:
Manfrotto pixi az jó, van olyanom is, azt - ezzel szemben - gyakran használom. Ha csak az a cél, hogy letedd valahova, ahhoz bőven megfelel, és még zsebben is elfér.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Van még valami tartozékod hozzá? Mikrofon, vagy vakku pl?
2019. ápr. 15. 12:16
5/5 anonim válasza:
Panasonic milcet használok, szóval inkább obikra költök... egy Sunpak LED 96 videólámpát azért még így is szoktam használni, legtöbbször éppen erre a Manfrotto pixire téve. De nem biztos, hogy neked erre már szükséged lesz, kb. végtelen a pénzszórási lehetőség ebben a műfajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!