15 évesen el lehet menni természetfotós tanfolyamra?

Figyelt kérdés
A fiam szeretne menni egy ilyen tanfolyamra hogy jobban megismerje és tanulja a fényképezés alapjait.Ilyen idősen el lehet menni?Van ilyen tanfolyam Borsod megyében?
2019. ápr. 1. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Borsod megye melyik része? Egyébként általában el lehet menni. Ha jól tudom Jósvafőn Újvárosy Antalék szervezetek régebben ilyen táborokat is nyárra. Most nem tudm létezik-e még. Érdemes megkeresni.
2019. ápr. 1. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ha találsz ilyen tanfolyást, akkor engedd, sőt, küldjed!

Inkább a sündörgősi dögkeselyűt fotózza az erdőben minthogy herbállal szétüsse magát az aluljáróban!

Mondjuk ha állatokat szeretne fotózni, akkor ahhoz azért kell technika (obik főleg) ami nem feltétlenül olcsó, de lehet olcsó megoldásokat is találni.

2019. ápr. 2. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Objektívhiány itt nincs!Nem egy objektívet vett a SAJÁT pénzéből ami több százezer ft!Nagyon rászánta magát ha rákölti az összes zsebpénzét!Csak nemtalálok ilyen tanfolyamot!
2019. ápr. 2. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok

én egyszer az éjszaka közepén mentem fotózni.

erre rámvillant a rendőr hátulról. Ellenörzés. Gyalog voltam a Balaton partján, januárban. Biztos azt gondolták, meg akarok csinálni a parti büfket :))))))))))))

Mondom nekik fotózni megyek, hagyjálmár.

A sofőr csak nézett, de a mellette ülő rendőr srác elkezdett kajabálni, hogy: várjál hallod!! milyen technikád van??? Váz? Obi? Én is fotózom, mindjárt mutatok képekett!!!

És a rendőrkocsi csomagtartójából előhalászott egy marhanagy albumot - mert az úgy ott volt nála :DDDD

Éjjel fél 1kor, -10 fokban a rendőrautó fényében nézegettük az albumot és taglaltuk az objektivek pro és kontráját

Szóval a fotózás jó dolog, jó embereket hozhat össze :)

Tanfolyam meg nem biztos, hogy lesz, mert amit gyerkőc szeretne csinálni, hát elég réteg dolog. Ilyent senki nem oktat komolyabban.

Ajánlom a youtube-ot, ahol lehet infókat szerezni.

Vagy esetleg érdemes lenne a témában neves fotósokat megkeresni, hátha vállalják az ifjú padawant néhány órára!

És természetesen a tapasztalat az ami a legjobb tanítómester!

Kijárni terepre, fotózni, gyakorolni.

Ha nem jó a kép, akkor átgondolni miért nem jó, miért lett olyan amilyen lett.

Átgondol, javít, újrapróbál, ... .... ...

2019. ápr. 2. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!