Pussy hunter 0001 kérdése:
Ki szeretnem magam próbálni fénykepezés terén?
Figyelt kérdés
Sok videót megnéztem és a legtöbben azt mondják hogy vegyek egy olcsó gepet mert azzal meg lehet tanulni na most nekem van egy samsung es95-öm ezzel el lehet kezdeni és ha igen akkor valami tipp légyszi!2019. márc. 21. 19:49
2/10 A kérdező kommentje:
Nem vágom hogy ezen mi vicces?
2019. márc. 21. 20:04
3/10 anonim válasza:
Vicces vagy sem, én őszintén, rohadtul nem értem, értettem sose ezeket a kérdéseket. Anno én is ki akartam magam próbálni a fotózásban, volt is hozzá egy Sony Ericsson Z610i mobiltelefonom 2MP-es kamerával, és ha kellett ha nem, nyomogattam az expo gombot. Aztán lett egy fentihez hasonló kaliberű kiskompaktom, amit később kinőttem, egy belépő bridge-em, amit szintén kinőttem, egy komolyabb bridge-em, azt is túlléptem, most már jó ideje van egy MILCem 3 obival. És mindegyikkel szerettem, szeretek fotózni. Eszem ágába nem jutott soha, hogy bárkit is megkérdezzek, hogy szerintük elkezdhetem-e fotózást, késő is lett volna addigra már... ha te is örömödet leled benne, akkor do it!
4/10 anonim válasza:
Ha van rá pénzed akkor én ezek közül választanék.
Leica optika, viszonylag sokat tudnak, és nem kell objektíveket cserélgetni.
Ha nincs pénzed akkor ma már egy 40 ezer forintos mobil telefon is csodákra képes
7/10 anonim válasza:
Nem viszi át a linket a kis genyó....
a lényeg hogy a Panasonic FZ200 és az FZ300-ról van szó
8/10 anonim válasza:
Ez igazán nemes gondolat. Szerintem kezdd a festészet, rajz, filmművészet tanulmányozásával, még ha nem is akarsz majd fényképezni, a látás pallérozása csak javadra válik. Amit keressél, az először az, hogy milyen gondolatokat ébreszt benned egy ábrázolás, és utána annak elemzése, hogy ezt mivel érte el a szerző.
9/10 anonim válasza:
Egy jó fotónak nem feltétlenül kell gondolatokat ébresztenie...
10/10 anonim válasza:
Sőt sokkal jobb ha érzelmeket és érzéseket kelt
De a legjobb és legszentebb az, ha a művészet a jelenlét legmélyebb és legbensőbb egységét idézi meg a szemlélőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!