Elythetett kart a canon 5d mark iv gepembe az hogy a canon 70d akkumlatorat haszbaltam?

Figyelt kérdés
Viszonylag gyorsan merul az 5d mark iv akkuja, egy hete vettem media marktban, viszont sokat hasznalom, ezert a canon 70d akkujat is viszem feltoltve és hasznalom, igy orultem mert ket akksit tudok hasznalni, viszont ma egy szazalekkal merult a 70d aksija az 5D gepembe, és valami miatt nem engedte hogy fotozzak, hiaba nyomtam a start gombot sotet volt a gep és kicsit olyan zavart, csak a beallitasok menube engedett, azt hittem valamit elallitottam, mafelora benazas utanaztan visszatettem az 5D aksijat, és teljesen jol mukodott utana, tanulsag, nem kene a 70d akkujat hasznalni az 5d-hez, viszont maradando kart nem tehetett benne ugye? Mert ahoyg visszacsereltem rogton jó volt, de most letettem pihenni, plusz akkumlator mennyibe kerulhet? Csak mert az megvalltas lenne.. és akkor a 70D aksit jobb ha nem hasznalom igaz?

2019. febr. 24. 13:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Már az is vala, mi eben a maji világban.
2019. márc. 8. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!