Honnan vegyek Kínából, DS-2CD2043G0-I Hikvision IP kamerát?
A DS-2CD2043G0-I Hikvision IP kamerát nagyon jó ár/érték arányú terméknek gondolom az AliExpress-en ( [link] Átváltva, ingyenes szállítással, 26.000 Ft-körüli összegért megvásárolható.
A kérdésem az volna, hogy vajon ezek a termékek miben különbözhetnek a Magyarországon megvásárolható ugyanezen márka, ugyanezen típusához képest (láttam, hogy némelyikhez oda van írva, hogy: ,,angol verzió", ,,tengerentúli verzió")? Az alábbi link alól, konkrétan melyiket volna érdemes választanom, ha ugyanolyat szeretnék, mint amilyet Magyarországon is meg tudnék venni?
Ha jól tudom Az English version lesz az. Viszont vigyázz, mert 26000 Ft már bőven vámolható, és persze a kínai eladó mindenképp azt fogja ráírni hogy mondjuk $15, de attól még ha nincs szerencséd simán jöhet rá 27% + kezelési költség.
Még egy dolog, vagyis ez inkább csak ilyen javaslat: Nezd meg a Dahua kamerákat is. Van bolt AliExpress-en, és árban valamennyivel jobbak, mint a hikvision, és szerintem minőségben sem marad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!