Szerintetek létezhet olyan smart szemüveg, amit ha felteszek, mondjuk ruha nélkül látnám az illető nőt, aki előttem áll? Lehetséges hogy van ilyen? Komolyan kérdem.
Figyelt kérdés
2019. febr. 2. 16:25
1/8 Szirty válasza:
...és ha lenne ilyen akkor a borostás hatvanas hajléktalan férfit is meztelenül látnád.
Király lenne nem?
2/8 anonim válasza:
Igen.
Ha találsz olyan nőt, aki meztelenül áll eléd.
3/8 anonim válasza:
"Komolyan kérdem"
Ez itt a probléma.
4/8 anonim válasza:
Még nagyon régen láttam egy filmet, amiben volt ilyen napszemüveg, de az ugye film volt.
5/8 Szirty válasza:
"Még nagyon régen láttam egy filmet,"
Akkor mesefilmeket ne néz, mert később abból bajod is lehet!
6/8 anonim válasza:
Erről nekem is csak vicc jut eszembe. :d
− Megnézhetlek egyszer meztelenül?
− Persze!
− És mikor?
− Akár most is, ha nem félsz, hogy megfázol.
Meg ez: https://www.youtube.com/watch?v=ODMP1oasSrk
Komolyan: Nem létezik. Ha létezne is, eléggé sértené a személyiségi jogokat.
7/8 anonim válasza:
Kérdésed feltételezett piszkos perverzió miatt jelentve.
8/8 anonim válasza:
Ha egy ilyen szemüveget kínáltak neked eladásra egy növeljük meg péniszünket 2nap alatt 10 centivel és egy fogyjunk le 1 hét alatt 40 kilót reklám mellett, akkor tuti van!!! :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!