Üdv. Boltomat szeretném megfigyelni belülről és kívülről egyaránt milyen kamerátt ajánlanátok? . A bolt 80 nm.
Milyen kamerát ajánlanátok?Internet kapcsolat nincsen.
Belülre 2 kamera elég ?
Eleven kell egy a kasszához, kintre kettő megint a jobbra balra lefedéshez.
Belőre tetszés szerint kell tenni, ahol takarásban van pl.
Hogy hova, azt te is megtudod nézni, állapítani.
A Hikvision elég jó minőségű rendszer, több helyen is láttam.
Belőre elég a 720-as, de kintre inkább 1080-as kell min! És lásson el legalább 20-30M-ig, fontos az éjszakai látás is, ehhez válaszd az Exir ledes kamokat, állítólag ha belevilágítanak tudja kompenzálni.
szval neked legkevesebb egy 8 kamos rendszer kellene, legalább egy 4 terrás tárolóval.
Kintre pl: [link]
Beltéri: [link]
Hikvision 16 csatornás NVR (DS-7616NI-K2) ebben nincsen beépített switch de olcsóbb is.
Ha szakemberekre bízod úgy is mindenben segítenek neked!
Annak üzennék aki lepontoz! Tudod jobban csinálni vagy sehogy? Ha nem, akkor meg ne durcáskodjál bele a segítségembe!
A végén írtam hogy szakemberre, telepítő szakemberre kellene bízni! Én így csinálnám, értek is hozzá, nem szakmám de két rendszerem is volt már, ill egy most is van.
Szval nem a "nyelvtan tanárt vagy műszaki ellenőrt" kell megtestesíteni, hanem érdemben, segítő szándékkal hozzászólni, hátha pont a TE válaszod lesz a mindenben megfelelő, kivitelezhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!