Videokamera vásárlás előtt állok, mit tanácsoltok?
Szeretnék videókat késziteni a szabadidőmben, kirándulásaink alkalmával.
Nem üzünk túl extrém sportokat, túrázni szoktunk és quadozni gyakrabban. Ezek közben szeretnék csupán hobbiból videózni majd összevágni...
A minőség lenne az egyik fontos tényező, emellett jó lenne a zoom-olási lehetőség is, netalán fényképezési opció és a rezgésgátló (azthiszem igy mondják) opció is. Vagy erre vannak külön kütyük ?
Mit gondoltok, melyik lenne nekem a megfelelő?
Milyen szempontokat tartsak szem előtt, mielőtt megveszek bármit is?
Jól jönne pár tanács, javaslat.
Nagyon megköszönném! 22n
Nem írtad, hogy kb. mennyit szánnál a dologra, úgy meg nehéz bármit is írni.
Sportkamera? Én a közeljövőben szeretnék SJCAM-et venni a meglévő MILC-rendszer mellé. Amiket írtál, azokhoz jól jöhet.
A fotós feature-ök, zoom stb. nem tudom, mennyire számítanak nálad, a helyedben megnéznék párat a colos szenzorméretű bridge-ek közül (Sony és Panasonic gyárt ilyeneket). Vagy MILC egy nagyobb átfogású zoom obival.
Köszi a választ!
Az ár nem annyira mérvadó, gyűjtegettem a pénzem így egy olyat szeretnék ami a legjobb lehet erre a célra még ha drágább is.
Egy dslr gépem van, ha a kamerában nem lesz fényképezős opció max hordom ezt is magammal...
Régebb volt egy bridge gépem, imádtam a zoomját, ez nem is rossz ötlet. Azt nem tudom mennyire viselné jól a folyamatos videózást, esetleg ha felfüggesztem a quadra majd?!😵
Esetleg go pro? Ezekről hallottam még de nem értek hozzájuk, ez csak simán felrakod és felveszi amit kell...de egyéb opciója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!