Hogy hogyan tudom Lumix tipusú gépem felhő tárhelygez kapcsolni?
Sziasztok!
Kaptam egy fényképező gépet ajándékba, mivel elszeretnék kezdeni fotózni.. nyilván majd tanfolyamra is megyek, de addig szeretnék pár dolgot felfedezni. Lumix típusú gépem van és elvileg össze lehet kapcsolni felhő alapú tárhelyel. Ugye, hogy egyből oda is mentse a képeket. Valaki tudna abban segíteni, hogy ez, hogyan lehetséges. Hiába próbáltam valami volt a szinkrozinálással, amit nem értek pontosan, hogy hogyan is lehetséges.
1: Elolvasod a használati utasítást.
2: Követed az előírt lépéseket.
3: Ha elakadsz, azt RÉSZLETESEN LEÍROD, BAKKER, NE NEKÜNK KELLJEN MÁR KITALÁLNI, HOGY HOL / MIT RONTASZ EL.
4: Profit.
Nem tudom én normálisan kérdeztem.
Amúgy meg pont azért kérdezem ezt meg mert nincs a használati utasításban sem ;) de végül is köszi a választ :)
Továbbra sem tudjuk, pontosan hol akadsz el.
Én barkóbázni nem fogok, a távolba sem látok, úgyhogy feladom.
A Lumixoknak gyengéje a routerhez csatlakozás
Ha kell meg tudom adni a márkaszerviz telefonszámát; ott adnak tanácsokat ha van konkrét kérdés a csatlakozással kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!