Hol tudok 9x13cm-nél kisebb méretben fotót nyomtatatni?
Ha elviszed vállalkozóhoz ő is úgy fogja csinálni hogy kinyomtatja A4esre vagy A3asra és utána ollógéppel kivágja
Az órabért meg természetesen ki fogja fizettetni de még mindig jobban jársz mintha te ollóznád otthon anyuka körömvágóollójával :))))
Ha veszel nyomtatót (tintasugaras) és egy csomag jó fotópapírt meg egy fotóvágót, már meg is oldottad. Ez nagyjából 30.000Ft-tól 100.000Ft-ig terjedő tétel. Mondjuk innentől alig látsz előhívásra/nyomtatásra váró fotót. A legnagyobb tétel mindig a patron. Típustól függően 3.000-15.000Ft. Az ár általában a festék mennyiségével arányosan vagy kevésbé növekszik. Nekem egy Canon MG3100 teljesít szolgálatot, egy régi, örökölt fényképvágó. Nem emlékszem mikor hívattam elő fényképet legutóbb. Supra SM180/20 matt papírt használok, illetve ennek van egy fényes verziója. Canon Semi Gloss (ha még gyártanak ilyet) félfényes ami még biztosan jó. A fényes Canon papírok szerintem nem olyan jók, de ez szubjektív. van aki szereti.
Vagy előhívatod a cewe-vel és kivágod a megfelelő részt egy nagyobb ollóval. (nem ajánlott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!