Canon Ixus 190 fényképezőgép mennyire alkalmas városi fotózásra, tájképek készítésére?
Figyelt kérdés
Elsősorban városnézéseken és túrákon szeretném használni. Rosszabb fényviszonyok között mennyire készít vállalható képeket?
Minden vélemény, tapasztalat érdekel :)
2018. dec. 2. 21:36
1/8 anonim válasza:
Ezektől még egy telefon is különb képeket készít...
Nagy csúnya mosott az eredmény. Ettől több vélemény nem is kell.
2/8 anonim válasza:
Egészen jó képek.. telefonnal csak a 100e-es kategória lehet jobb. Ennek rendes zoom-ja van legalább.
3/8 anonim válasza:
Ne vicceljünk már. Az én telefonom kamerája is mesteri, de az Ixus magasabb szinten áll. Magyarországon talán az egyetlen, ami ilyen árban megéri. Ráadásul rengeteg fénybeállítása van.
4/8 anonim válasza:
5/8 E-Zsolesz válasza:
Márpedig áron belül nézve egyetértek és az Ixus tökéletesen megfelel a felsorolt célokra. Most attól függ, hogy ki hogyan értette. :P Ennél jobbat fényképezőben és telefonban is sokkal nagyobb árban kell keresni.
Egyébként az a baj, hogy nagyon felszaladtak az árak és sok cég kiment Magyarországról. 5 évvel ezelőtt tele voltunk olcsón jó gépekkel és most alig van. Pedig sokan még mindig ezeket kedvelnék jobban az okostelefonok helyett.
6/8 anonim válasza:
Ez sajnos így van az árak magasak. De fényképezőt télen, hideg időben érdemes venni. Soha nem akkor amikor a hülye black friday és más állatságokat biflázza a reklám a médiában..
7/8 anonim válasza:
Egyébként jó lehet az ixus 190 us, én a egy korábbit használtam 185-öt és az is elég jó.. És kicsi.. ami nagy előnye..
8/8 anonim válasza:
A 190-esen is van végtelen állás, így gondolom az is készíthet tájképet vagy olyan felvételt ahol konkrétan nincs olyan objektum amire fókuszt lehetne élesíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!