Nagyon amatőr kérdés, de mivel lehet ilyen minőségű képeket csinálni? KÉP LENT
Nagyon sokféle fotót láttam, de egyszerűen ilyen elképesztő élességet és minőséget még nem láttam:
Hogyan lehetne hasonló képeket csinálni, milyen kamerával, ha magam akarnám ezt intézni?
Tudom persze, hogy világítás, tudás stb mind hiányzik, a technikai oldala érdekelne :-)
Egy S7 edge telefonom van egyelőre, szép képeket lő, de koránt sem olyan éleset, mint egy igazi kamera. Nagyon a hatása alatt vagyok.
Köszönöm a segítőkész válaszokat!
"Tudom persze, hogy világítás, tudás stb mind hiányzik, a technikai oldala érdekelne :-)"
10% a felszerelés, 90% a tudás.
Vehetsz te akármilyen profi gépet ha a tudásod 0, nem fogsz ilyen képeket "csinálni".
Viszont aki tud, az egy "kezdő" géppel is tud ilyen minőséget hozni.
Ezzel nem elkeseríteni akarlak, de nem a géptől lesz valaki jó fotós. Viszont sok tanulással neked is sikerülhet.
nem foglalkoztam sokat a témával(utomunkákat csinalok másodsorban)
de
nem a fazektol fugg az h milyen finom az étel
befolyásolhatja igaz, de nem attol fugg,
bár alapfelszereltségnek nem árt egy nem rosz gép (késobb pár objektiv), és sajna 4k alatt ma már kevesen csinaljak, youtubeon meg van pár vidi a technikai háttérol
sok sikert :D
Egy jó minőségű 50mmes obi és megfelelő világítás technika
Szerintem egy vakuval is meg lehet oldani
"Minden esetben gondos utómunka követi a fotózást"
Vannak, akik nagyon értik a photoshopot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!