Milyen módon lehetne bejutni egy korházba egy EKG -s felvétel érdekében?
Be kéne jutnunk az egyetemi feladatunkhoz egy korházba.
Egészen pontosan egy olyan felvétel kéne amikor lassacskán leáll egy EKG-s monitor(?)
Bármiféle ötlet?
Kórházban nem hiszem, hogy erre lenne bárkinek is ideje...
Viszont pl. az én háziorvosomnak van EKG gépe, meg gondolom a többinek is. Ott próbálkozz szerintem.
Egészen pontosan egy olyan felvétel kéne amikor lassacskán leáll egy EKG-s monitor(?) – ez úgy értendő, hogy lassacskán meghal a beteg?
A filmekben egészen másképpen oldják meg ezt, nem is kell hozzá senki.
Látom a kérdezőt lelki szemeim előtt:
Harmadmagával (az egyik a kamerát kezeli, a másik a világítást, a harmadik a lótifuti) ülnek a haldokló bácsi ágya mellett, türelmetlenül nézegetik az órájukat, majd az egyikük együttérzőn megszólal: Pista bácsi, tessék végre meghalni, kéne a felvétel holnapra és még meg is kell vágni.
Ha megégeted kicsit az ujjadat és azt mondod hogy megrázott az áram akkor 24 órára felkötnek az EKGra.
Engem már rázott meg többször (tényleg) és ezt csinálják.
Beszöktök egy intenzívre, ahol monitorra vannak téve a betegek. Ha szerencsétek van, csak leáll egy. Ha nincs, leállítjátok. A beteg észre sem veszi.
A háziorvosi az nem jó, ottan nincsen monitor, csak papírra nyomatják a cuccost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!