Sony HX350 tulajok! Milyen véleménnyel vagytok a HX350-es modellről?

Figyelt kérdés

Megrendelés alatt van a fent megemlített fényképezőgép.

Sok weboldalon átfutottam de csak nagyon kevesen véleményezték a gépet ezért kíváncsi lennék mások tapasztalataira is.

Valamint érdekelne hogy van-e a gépben wifi/nfc lehetőség? Egyik-másik weboldal azt írja hogy van,de van ahol azt írják nincs..

Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. nov. 4. 08:22
 1/1 anonim ***** válasza:

az első cikk, amit találtam, egyértelműen kihangsúlyozza, hogy nincsen benne WiFi.

innentől azt érdemes megvizsgálnod, hogy amelyik azt állítja, hogy van, az vajon mennyire alaposan és megbízhatóan teszi? ír-e olyat, hogy kipróbálta, használta, stb. vagy csak egy táblázatban/felsorolásban szerepel, hogy van. mert akkor az valószínűleg elírás és nem tényközlés.

illetve érdemes lehet a gyártó weboldalán utánanézned (esetleg megkérdezned őket róla), mert jó esélyel a saját oldalukon nagyobb alapossággal kezelik a termékeik információit, mint egy webshop, ahova futószalagon copy+paste tolják fel a termékismertetőket, vagy akár a fotós teszt oldalak is, ahol szintén inkább előfordulhatnak hibák, mint egy csak a saját termékeikkel foglalkozó cégnél.

a másik lehetőség, hogy esetleg két féle változata is van, egy WiFis, meg egy nélküli, de erre utaló jeleket nem találtam és annyira nem érdekelt, hogy jobban utánaolvassak.

2018. nov. 5. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!