Sony HX350 tulajok! Milyen véleménnyel vagytok a HX350-es modellről?
Megrendelés alatt van a fent megemlített fényképezőgép.
Sok weboldalon átfutottam de csak nagyon kevesen véleményezték a gépet ezért kíváncsi lennék mások tapasztalataira is.
Valamint érdekelne hogy van-e a gépben wifi/nfc lehetőség? Egyik-másik weboldal azt írja hogy van,de van ahol azt írják nincs..
Előre is köszönöm a válaszokat.
az első cikk, amit találtam, egyértelműen kihangsúlyozza, hogy nincsen benne WiFi.
innentől azt érdemes megvizsgálnod, hogy amelyik azt állítja, hogy van, az vajon mennyire alaposan és megbízhatóan teszi? ír-e olyat, hogy kipróbálta, használta, stb. vagy csak egy táblázatban/felsorolásban szerepel, hogy van. mert akkor az valószínűleg elírás és nem tényközlés.
illetve érdemes lehet a gyártó weboldalán utánanézned (esetleg megkérdezned őket róla), mert jó esélyel a saját oldalukon nagyobb alapossággal kezelik a termékeik információit, mint egy webshop, ahova futószalagon copy+paste tolják fel a termékismertetőket, vagy akár a fotós teszt oldalak is, ahol szintén inkább előfordulhatnak hibák, mint egy csak a saját termékeikkel foglalkozó cégnél.
a másik lehetőség, hogy esetleg két féle változata is van, egy WiFis, meg egy nélküli, de erre utaló jeleket nem találtam és annyira nem érdekelt, hogy jobban utánaolvassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!