Kezdésnek elég a Canon EOS 2000D kit objektívvel?
Az igényeim nem nagyok.
Szeretnék megismerkedni a tükörreflexes fényképezőgépekkel. Kicsit belekóstolni a fotózásba és ha tetszik, akkor tanulni.
Csak hobbi szintre kellene a gép, nem munkaeszköznek.
"Szinte" fillérekért dobálják most (299€).
Ez igaz, de egy tükrös gépnél, szerintem az obi a fontosabb összetevô. A 2000d ugyan egy eléggé belépô váz, viszont modern, és ezáltal, minden szükséges funkciót ellát, egy idô után ha megfertôzi a fotózás, akkor úgyis költeni fog obira. Ha jó minôségû optikát használsz, egy 20 éves dslr-rel is csodákat lehet mûvelni, egy 2000d-vel meg pláne, fordítva ez visznt nem mûködik, mert ha egy 5d mk4-re raksz egy 25 éves Sigmát, akkor hiába a tuti váz, szar lesz az eredmény.
Szal kezdetnek szerintem jó lesz az a 2000d kitobival ;)
"Ez igaz, de egy tükrös gépnél, szerintem az obi a fontosabb összetevô."
Én is úgy gondoltam, hogy obit csak akkor, ha tényleg komolyabban érdekel a dolog.
Ha meg mégsem érdekel, marad "családi fotózásra". Gondolom többet kilehet hozni belőle, mint a középkategóriás telefonomból. :D
Köszönöm a megerősítést, meg is veszem, mielőtt megint vége lesz az akciónak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!