Levente2006 kérdése:

Van egy kamerám amit most találtam meg régen kaptam. Rádugtam töltöre tettem belem elemet de nem müködik. Egy FinePix A350-es. Vannak ötletek?

Figyelt kérdés

#kamera #FinePix #5.2megapixel
2018. okt. 18. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Véletlenül nekem is van egy ilyen, majd nehogy megtévesszen, ha esetleg elhasználódott akkut raktál bele, azzal nem bír elindulni, a túl nagy belsőellenállás miatt. Ebben az esetben hiába töltöd fel.

Egyébként mit is dugtál, milyen töltőre? A gép nem tölt tudomásom szerint, csak van egy DC-csatlakozója, ezen keresztül 3 V-os stabilizált tápegységről működik. De nem akármilyenről, a szükséges áramot a tápnak bírnia kell.

Az AA-akkukat külön töltőbe kell tenni és nem lehetnek gyengék. Jó állapotú ceruzaelemmel is tesztelhető.

2018. okt. 18. 16:20
 2/5 Szirty ***** válasza:
Elemet nem lehet tölteni csak akkumulátort!
2018. okt. 18. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves Szirty kolléga!

Engem egy ilyen megjegyzésért páran már lehülyéztek...

2018. okt. 19. 16:15
 4/5 Szirty ***** válasza:

"Engem egy ilyen megjegyzésért páran már lehülyéztek..."

Miért hülyéztek le? Bebizonyították hogy lehet elemet tölteni? :-o

Vagy mert nem voltál olyan nagyvonalú, hogy feltételezted a kérdezőről, hogy valójában valószínűleg akkuról van szó csak elemnek néz ki (AA vagy AAA méretű) és a kérdező tudatlan?

Vagy mert az angol nyelvben az akku is battery meg az elem is?

2018. okt. 19. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:

#4-re:

Anno végül is nem derült ki, hogy miért(a Kérdező "eltűnt")

A fentieket többen is leírtuk (mindenki egy-egy okot), mégis még privátban is kaptam -állítólag "tapasztalatból" eredő- cáfolatokat.

Amúgy kösz a kérdést és annak magyarázatát, bár nem hiszem hogy a burkolt szándékot sokan észrevennék!...

2018. okt. 19. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!