Van egy kamerám amit most találtam meg régen kaptam. Rádugtam töltöre tettem belem elemet de nem müködik. Egy FinePix A350-es. Vannak ötletek?
Véletlenül nekem is van egy ilyen, majd nehogy megtévesszen, ha esetleg elhasználódott akkut raktál bele, azzal nem bír elindulni, a túl nagy belsőellenállás miatt. Ebben az esetben hiába töltöd fel.
Egyébként mit is dugtál, milyen töltőre? A gép nem tölt tudomásom szerint, csak van egy DC-csatlakozója, ezen keresztül 3 V-os stabilizált tápegységről működik. De nem akármilyenről, a szükséges áramot a tápnak bírnia kell.
Az AA-akkukat külön töltőbe kell tenni és nem lehetnek gyengék. Jó állapotú ceruzaelemmel is tesztelhető.
Kedves Szirty kolléga!
Engem egy ilyen megjegyzésért páran már lehülyéztek...
"Engem egy ilyen megjegyzésért páran már lehülyéztek..."
Miért hülyéztek le? Bebizonyították hogy lehet elemet tölteni? :-o
Vagy mert nem voltál olyan nagyvonalú, hogy feltételezted a kérdezőről, hogy valójában valószínűleg akkuról van szó csak elemnek néz ki (AA vagy AAA méretű) és a kérdező tudatlan?
Vagy mert az angol nyelvben az akku is battery meg az elem is?
#4-re:
Anno végül is nem derült ki, hogy miért(a Kérdező "eltűnt")
A fentieket többen is leírtuk (mindenki egy-egy okot), mégis még privátban is kaptam -állítólag "tapasztalatból" eredő- cáfolatokat.
Amúgy kösz a kérdést és annak magyarázatát, bár nem hiszem hogy a burkolt szándékot sokan észrevennék!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!