Milyen fényképezéssel kapcsolatos oldalak vannak?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amiken lehet értékelni egymás képeit vagy valami instagram szerűt (lehet képeket feltölteni, likeolni) vagy esetleg Facebook csoport vagy valami YouTube csatorna amiből lehet tanulni?2018. szept. 25. 19:04
1/4 anonim válasza:
én is ilyet keresek, mert senki nem tud arra válaszolni, hogy miért rosszak a képeim technikailag. Szólok, ha találtam.
2/4 anonim válasza:
Két face csoportot tudok ajánlani. Az egyik a "FotóAmatőr.hu - Tanuljunk fotózni közösen", ahova feltöltheted a képeidet kritizálásra és javaslatokra, a másik a "Fotós technikai kérdés, segítség", ahol konkrét problémákra kérdezhetsz rá (segítőkészek, nagyon)
3/4 anonim válasza:
Az elsőn görgettem lefelé, míg meg nem untam, hát, ott alig van vélemény.
Nincsenek ma már jó fotós oldalak, a facebook megölt mindent, de nem helyettesít semmit.
Alapszintű technikai kérdésekről volna szó, vagy fifikusakról? Ez utóbbi esetben (például szép képek több vakuval) a google általában kiadja ezzel foglalkozó oldalát, ahol van ismeretterjesztés. Angolul célszerű tudni hozzá, az kétségtelen.
4/4 anonim válasza:
Ha megy az angol, én a DPReview fórumait javaslom. Nagy az aktivitás, és elég hozzáértő társaság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!