Létezik nagyon lapos, de viszonylag mégis jó optikával rendelkező fényképezőgép?
Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 16:08
11/14 anonim válasza:
Nincs olyan. Vagy veszel egy fényképezőt ami nem lapos, de komolyat tud vagy veszel egy okostelefont amiben van egy tűrhető, de semmi esetre se komoly kamera és elbohóckodsz avval.
Ha nem írod le mit akarsz fotózni és mi a vékony számodra, akkor a pár segítőkész ember hiába fárad.
13/14 A kérdező kommentje:
Sony W800? Én ezt nevezem standard kompakt méretnek. Én mellényzsebben elférőt kérdezek! Te nem ismertek ilyent? Én 15 évvel ezelőtt már láttam sokkal vékonyabbakat, ma már nem gyártanak?
2018. szept. 30. 23:08
14/14 anonim válasza:
Lehet, hogy nálad ez a standard kompakt, a 4-5 cm vastagokhoz képest a 2 elég vékony. Kb ennyi a cigarettásdoboz is, azt meg már láttunk mellényzsebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!