Van olyan biztonsági kamera, ami belső memóriába tárolja a felvételt?
van.. bár a felvétel hossza és minősége ezeknél erősen korlátozott...
sokkal egyszerűbb lenne egy hálózatot kiépíteni pc-vel. és olcsóbb is
Nem jó adatvédelmi szempontból sem. Ha az Szvtv-t veszed irányadónak (jobb híján, mert más nincs) ami legfeljebb 3 napos tárolási időt ír elő sima személy- és vagyonvédelemre, akkor minden kamera esetén kézzel kellene körbejárni és felhasználás hiányában törölni a 3 munkanapnál régebbi felvételeket, különben a rendőrség és NAIH is büntet érte ha kiderül az illetéktelen tárolási idő. Ha nagyobb időt írsz elő (főleg ha indokolt a 30 nap) az érdekmérlegelési tesztben, abba bele lehet kötni, de maga a kézi törlés akkor sem megkerülhető.
A saját memóriás kameránál nem csak az a gond hogy a betelt kártyán felül már nincs rögzített képed, de ha leverik és el is viszik a cuccot akkor a bizonyítéknak is lőttek.
Biztonsági kameráknál a zárt láncú és központi tárhelyű rendszer az irányadó amiből érdemes kiindulni.
1db kamera kéne, 1-2 napos ideig, mert valaki rendszeresen átrendezi a lakatot-láncot.
Valószínűleg csak valamelyik szomszéd szívat.
A kamerát fel tudnám rakni a magas villanyoszlopra, vagy fa tetejére, amiért nem mászna fel senki.
Akkor válaszolok én a kérdésemre.
Van.
Utánanéztem.
Sem a szomszéd, sem a közterület nem lehet (nem lesz) benne a képben.
A villanyoszlop és a fa is az én területemen van.
Az a 3 napos törlés nekem nem tűnik életszerűnek.
Magántulajdon, senki nem megy (mehet) be rajtam kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!