Canon 1D X MII Megéri?

Figyelt kérdés
Megéri megvenni ismeretlen tulajtól egy ilyen gépet? Az ára 100-130 000 ft. Egyáltalán miért ad el valaki 80 000 expóval ennyi pénzért egy kétmilliós gépet? Sumákolást gyanítok.

2018. aug. 28. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez tud kérdés lenni? Tán a Barátok köztből veszed az erkölcsi mércéket? Én már akkor is ott hagytam az eladót, mikor megfeszült, hogy ő nem érti, minek adásvételi - pedig ezt a kérdést csak próbaképpen tettem fel.
2018. aug. 28. 12:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog lehet. Vagy lopta és gyorsan meg akar szabadulni tőle, vagy téged akar lehúzni 100-130 ezerrel, és nem kapsz gépet soha.

Lehet még egy olyan verzió is, hogy elmebeteg a tulaj.

Mindenképp simlizés van a dolog mögött, mert ennél sokkal többet ér.

2018. aug. 28. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:

ahogy mások is írták. vagy lopott, vagy átverés. esetleg még tévedés lehet és nem forintban számol, vagy lemaradt egy nulla. de inkább lopott, vagy átverés.

népszerű érvelés - legalábbis itt Gyakorin láttam párszor ilyet - hogy egy munkához vette, már kitermelte az árát, ezért mindegy neki, hogy mennyiért adja el. ilyen nincsen. ha valaki munkához vesz egy gépet és ki is termeli esetleg az árát (nem túl valószínű), akkor sem adja el az ember sokkal a reális használt piaci ára alatt. a munkaeszköz befektetés, hogy el tudd végezni a munkádat. ha esetleg hamar vissza is termeli az árát, a befektetéseden akkor sem akarsz sokat veszíteni. vagy használod tovább, amíg lehet, vagy reális áron adod el, hogy minél kevesebbet veszíts rajta, vagyis összességében minél jobban jöjj ki.

2018. aug. 29. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!