Adott egy micro SD 32gb kártya a kerdésem pedig az lenne hogy?

Figyelt kérdés

a 32gb-os kártyára korulbelul mennyi video anyag fér el ? A video formátuma elvileg 1080p 30fps illetve

720p 30fps ez állíthato.

nos ezt a kerdést azert tettem fel mert:szeretnek venni 1 mini kamerát, nem gopro katergoria hanem tényleg mini kamera,ha ugytetszik kém kamera, de sajna a maximalis kapacitasa 32gb SD

Es kivancsi lennék arra hogy mennyi perc/orat lenne kepes felvenni?

2018. aug. 23. 03:20
 1/4 Wadmalac ***** válasza:

Ha iylet tervezel, ne vedd meg:

[link]

Vettem, működik, de a valódi felbontása a foglalt helyhez képest fos, kb. 360p minőségű a felvétel, akár 720, akár 1080p. Sajnos optikailag van elcseszve.

1 GB-os kártyára simán ráfért 720p-ben egy óra.

A gond nem is itt van, a beépített akkuja csak fél órát bír. Flylamatosan powerbankra kötve lehet csak vele normálisan videózni és mint írtam, a valódi felbontás elég xar.

2018. aug. 23. 08:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Még valamire figyelj!

Nekem is van. Vigyázz, mert sok olyan is van forgalomban, amelyiknek korlátozott a felvétel hossza! Ez általában folyamatos felvételnél 15 perc!

2018. aug. 23. 09:17
 3/4 Wadmalac ***** válasza:

Ja. 15 perces videókat csinál, de folyamatosan. Szóval akármennyi időt felvesz, csak 15 perces darabokra van vagdalva.

És saccperkábé 70 fokos lehet a látószöge, úgyhogy közlekedési kamerának nem túl jó. Mint a szemellenzős szódásló, annyit lát csak.

2018. aug. 23. 09:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszi szepen a valaszokat okosabb lettem.amugy igen olyan kamerára gobdoltam

Az allando aram ellatas nem lenne gond,autóba szerettem volna es amit irtál hogy 15perces videokat keszit szoval 15 percet fepvesz és leáll ujbol elkell inditani a felvevést?

2018. aug. 23. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!