Hogyan rögzítsem a bukósisakomra a kamerámat hogy ne essen le?
Figyelt kérdés
Egy sjcam-ról lenne szó kaptam hozzá mindenféle kiegészítőt van hozzá 2 oldalú ragacs is és ezzel javasolják a rögzítést de én valahol nem bízom benne,félek hogy menetközbe leesne2018. aug. 17. 18:21
1/6 anonim válasza:
Hátha a gyári megoldás nem tetszik, akkor megpróbálhatod Hiltivel.
2/6 anonim válasza:
vegyél kamera tartót, de akár te is barkácsolhatsz egyet.
E-bayen érdemes körülnézni. Amúgy egy akciókamerához szoktak adni ilyen kütyüt....
3/6 anonim válasza:
Bocs csak most olvastam végig a kérdést.
Ha rendesen megtisztítod a felületet akkor ma már olyan ragasztók vannak , hogy csak burkolattal együtt tudod letépni amit felragasztottál vele. De egy kis madzaggak is kikötheted a sisakhoz biztos ami biztos alapon ha mégis leesne
4/6 A kérdező kommentje:
Valószínűleg az lesz akkor hogy kikötöm,köszi a válaszokat :)
2018. aug. 18. 12:43
5/6 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek mennyi ideig bírja a ragasztója
2018. aug. 18. 12:43
6/6 tamássssss válasza:
3M-es ragasztóval,amit adtak hozzá,nekem azzal is leesik a sok rászkódástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!