Milyen kamerát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kezdő videós vagyok, eddig telefonnal készítettem a felvételeimet, de mostmár szeretnék egy kamerát venni. Milyen kamerát ajánlotok? Nem szeretnék drágát, de fontos hogy ki lehessen fordítani a képernyőét, hogy lássam magam.Lehetőleg jó minőségű legyen.2018. aug. 10. 20:34
1/5 anonim válasza:
Mennyit szánsz rá ez fontos lenne sok mindenkinek milyen árértékben nézzen
2/5 anonim válasza:
Hja, így, hogy nem írtál árat, kicsit nehéz ügy. :D
Lumix G7, kezdésnek kit obival. Egyrészt mindent belepakoltak, ami egy kezdő videósnak kell, másrészt a m4/3 rendszer már nagyon baráti objektívparkkal rendelkezik.
3/5 A kérdező kommentje:
100 ezer alatt
2018. aug. 10. 23:02
4/5 anonim válasza:
Uh az úgy nagyon karcsú, akkor G7 kilőve. :( Ettől függetlenül én továbbra is nézegetnék régebbi milceket a használt piacon, hardverapró, vatera stb. Micro 4/3-nál maradva Olympus OM-10, Lumix G6, vagy egy APS-C-s Sony alpha 5000, 5100... ilyeneket látok 100k alatt árulni.
5/5 anonim válasza:
ha YouTubeerkedni akarsz, akkor érdemes olyan kamerát nézned, aminek van mikrofon bemenete is és így tudsz rá külső mikrofont kötni, mert az lesz a következő, ha beszélős videókat akarsz csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!