Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nyaralás megörökítésére...

Nyaralás megörökítésére milyen olcsóbb fényképezőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Jó érzésű ember olcsó fényképezőt nem ajánl senkinek, nyaralásra (és csak arra) meg igazából szinte tökéletesen mindegy, mert kb. az összes kapható kiskompakt első sorban nyaralásra (és kb. semmi másra) van kitalálva. Legyen hazai márkaszervize.
2018. júl. 15. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van okostelefonod, akkor az tökéletes erre a célra.
2018. júl. 15. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól is függ, mit szeretnél megörökíteni. Okostelefont a vízbe vinni nem tanácsos, de a parton letakarva hagyni sem, strandra szerintem a legjobbak a 2-3 ezer forintos vízálló, homokálló kamerák 27-39 képkockával, filmes gépek, amit elő kell hívatni. [link]

Kirándulásra, városnézésre, stb a legjobb a telefon, mert használhatod úti célok keresésére, navigációra, videót készíthetsz, rögtön meg is oszthatod, veled lehet a Google, és nem kell a nyakadban lógatni egy nehezéket, ami csak fényképezni tud.

2018. júl. 22. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 4 évvel ezelőtt túrázásokra és nyaralásokra Samsung T72-t vettem. Kis kompakt, de így is van benne sok érdekes extra és szerintem van ennél még egyszerűbb is. Akkor még nem volt okostelefonom, mert én úgyszólván maradi hozzáállású voltam. (26 évesen.) De azóta is ezt használom sorozatos képkészítéshez vagy úgyszólván komplett albumhoz.
2018. júl. 30. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!