GoPro kikapcsolt állapotban egyszer csak bekapcsol és csinál pár videót?
Nagyon ijesztő, mitől lehet???
Ki volt kapcsolva, a wifi is. És azt veszem észre, hogy van rajta pár videó, ami akkor készült, amikor éjjel aludtunk. Biztos, hogy nem mi indítottuk el.
Tudom őrültség, de lehet, hogy valaki feltörte? Vagy ez egy hiba? Hogy történhet ilyen?
Paranormal Activity 35165151. rész XD
Viccet félretéve,
Arra tudok még gondolni, hogy kontakthibás a gomb, és össze-vissza érzékel. Vagy - nem rosszból mondom - valamelyikőtök alvajár.
Nem tudom, milyen mozgásérzékelője van és nincs is kedvem most turkálni a műszaki képességei után.
Csak megjegyezném, nekem a lakásban is van pár mozgásérzékelő (ami világítást kapcsol), ritkán előfordul, hogy valamire bekapcsol, talán a különböző hőmérsékletű levegőmozgásokra, vagy ki tudja.
Lehet fura érzés, mintha szellemek járnának, de józan ésszel nyilván tudja az ember, hogy ez csak fizika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!