Háziállat figyelő kamera?

Figyelt kérdés
Most a nyáron 1 hétre elutazunk nyaralni és a macska itthon marad. Van neki automata etetője meg itatója is szóval ezekkel nem lesz gond, viszont arra gondoltam hogy lehetne-e venni olyan kamerát amivel távolról telefonról rá tudunk nézni és esetleg beszélni hozzá a telefon mikrofonján át. Ha még azt is tudná hogy a hangot mifelénk is továbbÍtja az szuper lenne. Tudnátok ebben segÍteni, hogy mik vannak?

#macska #kamera #360 kamera
2018. júl. 1. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:

IP kamerák között nézz szét!

Van sok féle

2018. júl. 1. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Valamilyen IP kamerát mondanék én is. A beszédnek és hangnak egyébként semmi értelme nincsen, az állat nem fogja realizálni, hogy te beszélsz hozzá, csak egy zajt fog hallani, ami frusztrálja. Az automata etető is itató jó, ha van, de azért én a szomszédot vagy egy rokont megkérnék rá, hogy naponta egyszer nézzen be, mert Murphy-t ismerve biztos, hogy nyaraláskor lesz valami gebasz az automatizált cuccokkal.
2018. júl. 1. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Jaja, én is azt javasolnám, hogy előbb cicaszittert szerezz (abból is lehetőleg olyat, akit már ismer), utána IP-kamerát. Apámnál van hasonló kamerás megoldás, a macskát jól lehet vele figyelni, a hangszórón keresztül érkéző hangra rá se hederít. Én macskám detto ilyen volt ugyanúgy, náluk ez az ő érzékszerveikkel máshogy működik. Szerintem fontosabb az, hogy a macska ne érezze egyedül magát, képzeld magad a helyébe, egyik napról a másikra lelépnek az "embereid", miközben annyit se mondanak, hogy fapapucs, ezt nem válthatja ki semmilyen automata.
2018. júl. 1. 16:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a nagymama már wlvállalta ránéz 2x azon a héten
2018. júl. 1. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!