Domchead kérdése:
Nikon Coolpix L840 képernyőhiba többi lennt. (? )
Figyelt kérdés
Van egy ilyen típusú fényképezőgépem,bekapcsol, de a képernyőjén nem jelenik meg semmi,szétcsavaroztam,egy (laikus szemmel) zsinór el van vágódva. Érdemes lenne szervízbe vinni? Már nem garanciás. Valamint ez mitől szakadhatott el? Emellett az autófókusz is egy kalap …
Vajon ér még annyit hogy érdemes legyen megcsinálni?
2018. jún. 25. 14:40
1/5 anonim válasza:
A javítása elég sokba kerül, az hogy mitől szakadhatott el, ki tudhatja. Talán gyártási hiba jelentkezett később.
Javítani szerintem nem érdemes, annyiba fog kerülni a javítás, amiért inkább vegyél egy új gépet, vagy egy használt DSLR-t
2/5 A kérdező kommentje:
Használt ? Milyen eséllyel vágják át az embert? Nem kéne komoly gép,elsőre legalábbis, amint nézegettem egy belépőszintű dslr elég lenne,plusz egy alap obi es egy 70-300as obi. Milyen oldalon nezelodek?
2018. jún. 26. 13:26
3/5 anonim válasza:
Azért nem árt, ha meg tudod nézni élőben a gépet a vétel előtt és nagyjából tudod mit nézz meg rajta. Facebook csoportokban sok az eladó gép és segítenek is mit kell megnézni egy használt gép vételekor, ha nem tudod.
4/5 A kérdező kommentje:
220volt.hu-n van 24000 expós d3300 eladó,2020-ig garanciás,hozzá néztem egy sima 18-55ös (Nikon AF-P DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR) obit kezdésnek,ez a kettő 100.000 Ft. Megéri? Az objektív "jó hozzá"? Tudom hogy van d3400 is már , de azt hallottam semmivel nem tud többet,sőt.
2018. jún. 27. 12:35
5/5 anonim válasza:
Én ennyi pénzért inkább egy sony A6000 vázat néznék, kitobjektívvel, talán ennyiből még kitelik, vagy max ráteszel egy 20ast és tuti tudsz belőle venni egyet. Az azért jóval többet tud és frisebb. Ha mindenképp maradnál a nikonnál, akkor igen, megéri az is, jó kis gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!