Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Van itt olyan szemely aki ert...

Van itt olyan szemely aki ert a fenykepezőgepekhez?

Figyelt kérdés
:) Tudna nekem segíteni, milyen gepek mire jók, milyet erdemes venni milyen celra stb.?
2018. jún. 23. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy elég sok mindent felölelő téma, könyveket lehet vele megtölteni.

Itt nagyon röviden találsz egy összefoglalót: [link] (Pár éves cikk, szóval nem biztos, hogy teljesen naprakész, de benne van a lényeg.)

2018. jún. 23. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Azok az olyan gépek a jók, amelyek pontosan arra a célra valók, amilyet venni érdemes.
2018. jún. 23. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Először is, milyen gépet szeretnél venni? (Csúcs)kompaktot, bridge-t, DSLR-t, MILC-et? Mennyi pénzed van rá? Miket szeretnél fotózni vele? Mennyire vagy kezdő/haladó fotós?

Ha sikerült már kinézned konkrét típusokat, akkor esetleg rákereshetsz a prohardveren is, hogy miket írnak róla:

[link]

[link]

2018. jún. 23. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

"Van itt olyan szemely aki ert a fenykepezőgepekhez?"

Itt csak olyanok vannak.

":)"

Ilyenkor mindig felmerül bennem, hogy a szmájlival azt jelzi-e a kérdező, hogy csak hülyéskedik?

"Tudna nekem segíteni, milyen gepek mire jók"

Egy párat tudok:

- fényképezőgép fényképezni jó

- fűrészgép fűrészelni jó

- hűtőgép hűteni jó

- repülőgéppel repülni lehet

- esztergagéppel esztergálni lehet

Biztos van más is, ennyi jutott eszembe.

"milyet erdemes venni milyen celra stb.?"

Hát ez nehéz kérdés, de ha például fűrészelni akarsz, akkor érdemes fűrészgépet venni, ha meg esztergálni akarsz, akkor esztergagépet érdemes. Szerintem ez igaz a többire is.

2018. jún. 23. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindennek az alfája és az omegája a pénztárcád. Mi az az összeg amit még nem sajnálsz a fotózásra költeni, ha ez megvan akkor lehet tovább lépni. Addig csak szócséplés minden....
2018. jún. 24. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Tipikus troll kérdés, fotós fórumon bedobni, hogy van-e itt olyan aki ért is hozzá....ha igen akkor írjon egy esszét, tanulmányt, vagy tudom is én, hogy mit, csak úgy puszira...meg a kis lomposom nem kéne?
2018. jún. 24. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Van.
2018. jún. 26. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!