Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik a legelesebb fix 50mm...

Melyik a legelesebb fix 50mm obi canon-ra?

Figyelt kérdés
2018. jún. 11. 12:59
 1/3 Madar146 válasza:
55%
én egy Canon EF 50mm f/1.8 STM objektívet használok és teljesen meg vagyok vele elégedve. Gyors fókusz,éles képek és még az ára is elég kedvező. Csak ajánlani tudom!
2018. jún. 11. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés, már bocs, értelmetlen.

Még annak sincs értelme, hogy 2,8-on melyik a legélesebb.

Annak lenne értelme, hogy a képnek a közepén, vagy a széle felé, vagy a szélén bizonyos nyíláson melyik a legélesebb.

És persze az F1,8-asokat tekintve nincs értelme annak, hogy 1,4-en melyik a legélesebb.

A kép egészét tekintve 5,6-ra rekeszelve szinte egyforma mindhárom.

1,8-ra állítva a rekeszt képközepet tekintve a legjobb az 1,4-es, de alig marad el az STM-es.

2018. jún. 11. 21:53
 3/3 anonim válasza:
Az 1.4-es Canon 50mm a nyerő, de nüansznyi a különbség. Azt sem szabad elfelejteni, hogy különböző rekeszértékeknél is más más az obik teljesítménye. Az 1.4-es inkább lencse abberációban látványosabban jobb az 1.8-asnál, de ha megvan már az stm szerintem ne cseréld le csak emiatt...
2018. jún. 14. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!