A kamera miért fagy be a memória kártyától?
Figyelt kérdés
Nem rég kaptam egy kamerát az egyik haveromtól. Yakumo mega-image xs. Működik, bekapcsol, de ha belerakom a memória kártyát, akkor bekapcsolásnál lefagy és nem ad be semmi mást csak a bekapcsoló logót. Mi lehet a probléma? Megjavítható a kamera és mennyi lenne nagyjából a javíttatás?2018. jún. 9. 10:35
1/2 anonim válasza:
Uh. :( Rákerestem, mi is ez, a képek és az 1*-os értékelések alapján csoda, hogy egyáltalán még bekapcsol. 2006-os kompakt gép 3 megapixellel, ha működne is, bármelyik 5 éves telefon jobb képeket készít. Meg lehet még próbálni más sd-kártyával, hátha az új típusokat nem szereti, de szerintem nem érdemes, erre a gépre költeni meg kidobott pénz lenne. Érthető, hogy nem kellett a haverodnak. Sajnálom, de tényleg nem érdemes foglalkozni ezzel. :(
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy túl nagy a memóriakártya és nem tudja lekezelni vagy csak rossz fájlrendszerre van formázva. De az is lehet, hogy haverod jó kedvében volt és szépen átb. a fényképezőgéppel.
Személyes véleményem, de ezt a fényképezőt sem használni, sem javítani nem érdemes. Maximum a bolhapiacon odaadod valakinek egy százasért, hogy dobja ki a legközelebbi kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!