Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » MILC vezérlés számítógéppel?

MILC vezérlés számítógéppel?

Figyelt kérdés
Nos, van egy Canon EOS M10 gépem (ez ugyebár egy MILC gép, vagyis cserélhető objektíves kompakt, ha jól tudom). Azt szeretném előidézni, hogy számítógépen keresztül tül vezéreljem, és a készített képek közvetlenül fel kerüljenek a gépre. Egész konkrétan Stop Motion készítéshez kéne. DSLR-hez illetve webkamerához találtam egy rakat ilyesféle programot, de ez a gép eddig egyiket sem szerette. A válaszokat előre is köszönöm.

2018. jún. 8. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:

általában Andoidra és Iphone OP rendszerre csinálnak ilyesmit

Ha direkt a te Canon gépedhez nem gyártottak ilyen szoftvert akkor kicsi az esélye hogy idegen programokkal működni fog.

Olvasd el a használati utasítást. Benne lesz ha van hozzá ilyen szoftver

2018. jún. 8. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Kaptál a gépedhez egy CD-t vagy DVD-t, rajta az EOS Utility nevű szoftverrel. Erre való. Ez le van írva a használati utasításban is. Az meg arra való, hogy elolvasd.

Ha újonnan vetted a gépet és valamelyiket nem kaptad meg, akkor téged megloptak.

Ha használtan vetted és nem kaptad meg, még mindig ott az internet, hogy tájékozódj és letölts. A használati amúgy sem viccből van, érdemes elolvasni - főleg, ha ilyen alapvető kérdések merülnek fel.

2018. jún. 8. 16:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Az Utilityt a Canon saját honlapjáról lehet letölteni.

Már próbáltam, de az se nagyon akart működni. Ahogy tapasztaltam az ilyen programok DSLR-ekhez vannak.

2018. jún. 8. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor szólj kérlek a Canonnak, mert ők szentül meg vannak győződve róla, hogy az EOS Utility kompatibilis az M10-zel, és alkalmas a távvezérlésére is.
2018. jún. 8. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!