Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Valaki esetleg tudna segíteni?

Valaki esetleg tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy fényképezőgépet.

A keretem nagyjából 50.000Ft,ami tudom nem sok,de ahogy látom van pár jó, belépő kategóriás eszköz

Nem tudom azonban melyik legyen.

Nyilván a lehető legjobbat szeretném, elsősorban fotózásra,nem videózásra,de nem árt,ha abban sem rossz.

Egyébként nem vagyok épp kezdő,de profi sem,de a jelenlegi eszközöm képességeit azt hiszem maximálisan kihasználom és úgy gondolom itt az ideje egy komolyabbnak

Tudnátok esetleg valamit ajánlani?

Ha igen,azt nagyon megköszönném ;)

2018. jún. 5. 20:53
 1/5 anonim válasza:

edigital.hu

Nézegesd itt. Szűrőkkel be tudod állítani a kritériumokat. Elég jó ajánlataik vannak. :)

2018. jún. 5. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:

"de a jelenlegi eszközöm képességeit azt hiszem maximálisan kihasználom"

Én sosem értettem az ilyen kérdéseket. Ha maximálisan kihasználod a jelenlegi géped képességeit, az önmagában nem ok a váltásra.

Ha valamiben már nem elég a jelenlegi, akkor te pontosan tudod mi az, és az alapján kell újat keresned.

Ha csak azért akarsz újat, hogy új legyen, akkor a) felesleges, vagy b) mindegy mi.

2018. jún. 6. 06:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat.

2.) Bocs,ha így jött le. Nem ezt akartam, ötletelek és úgy gondolom itt az idő egy váltásra,egy jobb eszközre.

Igazán a beállítások számában és a különböző apró kis finomítások téren nem elég ezért elsősorban egy olyan gépet szeretnék,ami több fajta "lehetőséget nyújt"

Egyébként mégegyszer köszi

2018. jún. 6. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:

mit jelent, hogy a "beállítások számában" nem elég? mi az a plussz 25 féle beállítás, amitől boldogabb leszel, akár használod, akár nem? ahogy már írták, ha hiányzik valami a gépedből, akkor azt konkrétan meg tudod nevezni, hogy na nekem x funkció hiányzik, amit használnék és nagyon kéne, de most nincsen. akkor érdemes váltanod. de attól, hogy egy másik gépben még van n db másik funkció, amiket sosem fogsz használni, nem lesz jobb géped a mostaninál.

szerintem egy fényképezőgépen egy beállításra van szükség: manual. ezzel közel száz éve mindent le lehet fotózni és ez a következő 100 évben se nagyon fog változni.

ráadásul az 50 ezres kategória pont nem az a szint, ahol őrülten nagy minőségi, vagy funkció beli különbségek vannak egyik és másik gép között. de ha igen, akkor meg a hatalmas különbségek közül a saját tapasztalataid alapján már el tudod dönteni, hogy neked mire is van szükséged.

szerintem jobban jársz, ha ezt az 50 ezer forintot - vagy legalább egy részét - elköltöd egy normális fotótanfolyamra, vagy szakkönyvekre és a tudásodat próbálod meg fejleszteni ahelyett, hogy az eddigi tudásszinteden maradva egy másik gépet vennél és attól várnád, hogy majd jobb képeid lesznek.

persze a te pénzed, azt veszel belőle, amit akarsz. de a képeket nem a gép csinálja, hanem te. a gép csak egy eszköz hozzá, ami pont annyira járul hozzá a jobb képekhez, amennyire jól tudod te használni azt a gépet...

2018. jún. 7. 08:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó,köszi,lehet igazad van és inkább egy tanfolyamot választok.
2018. jún. 7. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!