Hogyan, és milyen készülékkel készítik most már a hétköznapi felhasználók is a panorámaképeket?
Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, már nem vagyok húsz éves, de látom, hogy egyre többen osztanak meg ilyeneket a facebookon. Milyen beállítást kell keresnem a telefonomon, hogy azon van-e ilyenre lehetőség? Most kaptam egy microsoft készüléket, nem tudom mikori kiadás.2018. máj. 22. 18:23
1/6 anonim válasza:
Nehogy stroke-ot kapj, mert meglepő: panoráma módot kell keresni.
2/6 A kérdező kommentje:
Megvan, lehet vele. De hogy lesz ebből amolyan forgatható? Mert most csak egy hosszú csík fotót kaptam.
2018. máj. 23. 10:32
3/6 anonim válasza:
Az összes panoráma "csík", a Facebook jeleníti meg forgathatóan. (a gömbpanoráma nyilván kivétel)
4/6 A kérdező kommentje:
Ó értem. Tehát le sem tudom tesztelni, ha nem osztom meg? Majd még kísérletezek vele. Köszi.
2018. máj. 23. 11:02
5/6 A kérdező kommentje:
és én inkább csak privátban szeretnék ilyent elküldeni első körben.
2018. máj. 23. 11:22
6/6 anonim válasza:
Lehetőséged van úgy is csak bizonyos emberekkel megosztani ezeket a képeket, ha nem privát üzenetben küldöd el nekik. Ehhez azt kell tenned, hogy feltöltöd a panorámaképet Facebookra, ugyanúgy, mintha kiposztolnád, csak állítsd át a posztod láthatóságát "Konkrét ismerősök"-re. Ennél az opciónál megadhatod, mely ismerőseid láthatják majd a képet, amit feltöltöttél. Ha azt szeretnéd, hogy mindenképpen eljusson hozzájuk a fotód, akkor a posztod linkjét küldd el nekik privát üzenetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!