Valaki járt már így?

Figyelt kérdés
2018.05.11.én adtam le a rendelésem az eMag-nál. Egy Sony Cyber- Shot DSC H-300 típusú fényképezőgépet választottam ki. Azt írták 2018.05.15-2016.05.16 a várható kiszállítás és most néztem hogy már 05.25.e az intervallum. Most akkor valószínű hogy nemfog 16.áig megérkezni?
2018. máj. 14. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hol írnak megváltozott dátumot? Ha csak a weboldalon a kínálatnál, akkor az az elkövetkező rendelésekre is vonatkozhat, például elvitted az utolsó raktárról és több idő míg beszerzik. Ez nem befolyásolja a te vásárlásod. Ha a megrendelés visszaigazolásában vagy valamilyen státuszfrissítésnél írták, akkor már az lesz a mérvadó.
2018. máj. 14. 19:54
 2/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nálam is volt ilyen (nem emag), módosították 2x is az időt a beszerzésre, aztán a második után megjött 2 nap múlva.

De sajnos volt olyan is, hogy 2x módosítottak és utána írtak, hogy mégsem tudják beszerezni.

2018. máj. 14. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2018. máj. 15. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Sokan csinálják, vevő-csalogatónak

Nem kell ahhoz menni aki tisztességtelen.

De nézd a jó oldalát! Nem bontottat fognak rád sózni.

Amúgy nyugodtan feléhívhatod őket és megmondhatod, hogy akkor köszönöd szépen nem kéred.

2018. máj. 15. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!