Túlmelegedés elleni tippek nyárra?
Mivel félig már benne vagyunk a nyárban, gondoltam, körbe kérdezem az itteni kommunát, ki milyen praktikákat ismer a nyári túlmelegedés ellen.
Én a tavalyi nyaralásomnál aggódtam rendesen, hogy hazavágom a gépet, 40+ fokos melegben voltunk végig, kevés árnyékkal, a gép többször is kikapcsolt a túlmelegedés okán, telefonom is napokra meghalt akkor. Valamelyest javított a helyzeten, ha inkább sűrűbben cserélgettem az akkukat, és nem hagytam bekapcsolva a gépet. + ugye nem csak az akkuból áll a gép. Tudom, ott a google, de érdekelnének személyes tapasztalatok, ötletek is, tanuljunk egymástól. :)
Teljes pucolás tavasszal, évente. Mellé mehet új paszta is. Ezen felül lehet korlátozni a Windows energiagazdálkodási beállításaiban a processzor maximális órajelét.
Telefon esetén pedig kíméletes használat, minimális mennyiségű telepített alkalmazással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!