WiFi-s digitális fényképezőgépet WiFi-tleníteni?
Mert nem kell nekem WiFi egy ... fényképezőgépbe. A jó öreg memóriakártyaolvasó minden szükségemre elég. De ami dpreview-en tetszik, azokban mind van WiFi... :(
Ja, hogy mi a bajom a WiFi-vel? Oké, bevallom. Technofób vagyok. (elmeorvosok kíméljenek)
Egy átlag fényképezőgépen nem a Wifi körül forog a világ
Azt külön be kell kapcsolni és viszonylag körülményes procedúra míg fel veszi a kapcsolatot egy tablettel vagy telefonnal.
tehát ezen nem kell parázni, ha nincs rá szükséged akkor nem játszod végig a kapcsolódási folyamatot
Először is, köszönöm a válaszokat. mármint azoknak akik válaszoltak!
-...- Magyarázhatok én akármit, már eldöntötted hogy beteg vagyok. az elmeorvosok már csak ilyenek. Imádnak hipodermikus tűvel szurkapiszkálódni. elvégre ezért fizetik őket.
Egyébként honnan tudod hogy palatábláról vagyok fenn?? (most megijedtem....... :# )
Ne szívd mellre! Van itt néhány bunkó paraszt fényképész!
(És mély tiszteletem azoknak akik nem azok!!!)
A fényképész szakma nem feltétlenül igényli az intelligenciát, de tapasztalatom szerint nem árt ha az is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!