Mitol lassulhatott le?
Van egy kezdo szintu gepem, canon 1200D. Egeszen idaig gyonoru kepeket keszitettem vele, sokat tanultam a segitsegevel. De ma valamiert nagyon lassu volt. A fenykepezes is, es a kepek nezese is. Sportmodban fotoztam madarakat, de kb 2kepet keszitett, azok is bemozdultak.
Termeszetesen nem online javitast varok, csak ha volt masnal is, erdekelne mitol volt.
A gépet állítsd vissza alapállapotba, lehetséges, hogy egy beállítást megváltoztattál (pl. energiatakarékos üzemmód állandóra lett állítva), vagy nézd át a záridőt, iso beállításokat. Ezek is növelhetik a kép készítésének idejét.
Az sd kártya írás/olvasási sebessége is csökkenhetett, ez okozhat hosszabb mentési időt. Ez akkor jelentkezik, amikor a képeket áthelyezik róla, viszont a tényleges törlődés csak felülíráskor történik meg ( a felülirható jelzést egy speciális karakter fogja jelezni a fat táblán). Ekkor az új kép adata felülírja a régiét, amit előtte ténylegesen le is kell törölnie a gépről.
Formázd le az sd kártyát, utána próbáld meg a fényképezést.
Lehetséges, hogy a kártya kezd elhasználódni, egy gépen le kellene tesztelni.
Koszonom!
Lehetseges hogy az akumlator miatt volt, mert nem volt feltoltve. Ma portfolio bovitese miatt egesz nap kint voltunk fotozni. Es nem volt lassu, akkor sem mikor mar merult le.
Biztos ami biztos, megnezetem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!