SJCAM vagy TOTAL TECH kamera a jobb? Vagy, ha valaki tud ajánlani valami jó minőségű vízálló kamerát, azt megköszönném! Vélemény?
Figyelt kérdés
2018. márc. 17. 19:38
2/6 anonim válasza:
Csak a go pro konkrétan 12 x annyiba kerül
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. márc. 18. 09:27
5/6 anonim válasza:
Sjcam-ot hasznalok, es imadom is. Nekem bevalt, es ha fontos a vizallo tok, akkor csak jot tudok mondani rola, nem azik be, atombiztos. :)
Igen, a GoPro a legjobb, de nem ar/ertek aranyban. Sokkal dragabb.
Nekem egy dolog van, ami zavar: elegge halk a gyari beepitett mikrofonnal. Minden hallhato amit szeretnel utolag, de jobban fel kell tolni a hangerot. :) En egy ideje mar csak dashcam-nek hasznalom autoba, de sokat hasznaltam fejpattal bringazashoz, vagy strandon a vizallo tokkal. En ajanlom ennyi penzert. Anno ujonnan vettem (Sj400 wifi), de mostmar csak hasznaltat vennek, sokkal jobb aron van.
6/6 Jose73 válasza:
A 'Xiaomi Yi 4K Action Cam' bár nem olyan olcsó, mint SJCAM és társai, cserébe közel Hero 5 Black minőséget produkál. Kismillió kiegészítő van hozzá, és elvileg az SJCAM cuccok is jók hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!