Ebbe mi kerül ennyibe?

Figyelt kérdés

[link]

11 éves fényképező, még ha cserélve is lett a zár akkor is drága nem? Vagy megéri? Komolyabb gépet keresek azért nézelődök.

2018. márc. 14. 06:13
 1/6 anonim ***** válasza:

2007ben fullos gép volt. De ma már egy belépő szint is a legtöbb paraméterét tekintve többet tud ennél.

Nyilván 11 év alatt belenyomtak pár expót és ezt tovább csökkenti az értékét.

25-40ezer HUF körül van a reális értéke. Persze ha valaki elviszi 135ezerért akkor annyit ért... :)

2018. márc. 14. 08:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Te Pistike, te tényleg nem vagy képes megérteni, mi a különbség az ár és az érték között?

Ez egy ugyanolyan bohóc, mint te, aki azt hiszi, majd eladja irreálisan magas áron az ezeréves, elavult vackát. Próbálkozik.

Azért látsz régi gépeket drágán a vaterán, mert nem viszi a kutya sem. Nem azért, mert ennyit ér.

Érzed a különbséget? Nem, mi? Mindegy, a mai kérdésed legalább megvolt. Viszlát holnapig!

2018. márc. 14. 10:50
 3/6 A kérdező kommentje:

#2 te miről beszélsz?

#1 köszönöm

2018. márc. 14. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért a realitás inkább az, hogy 25-ért lehet venni Canon 350D-t, ami 2005-ös belépti gép, ehhez képest egy Nikk mindig valamivel drágább, a modell jóval másabb kategória, későbbi évjárat, és markolat is van hozzá. Ezeket hozzácsapva szerintem fele ennyiért tán jogosan kínálná.
2018. márc. 14. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Kicsit magas az ára...60ezer a reális talán, de jobb a mai kicsi s új 100ezres sz@roknál.

A 20ezres beárazással meg a mocskos nepperek-kereskedők jönnek..aljas népség...fúj...

2018. márc. 14. 19:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Jelenlegi kínálatban a D500 nevezhető utódjának. Iszonyat masszív váz, ami csak kevés fényben és videóban van hátrányban a mai vázakkal szemben. Jó fényviszonyok között lenyűgöző a képminősége és az AF szenzor pontossága.

Nekem is van egy belőle, én a 10 képes multiexpót szeretem benne a legjobban. Ez a gép ma már inkább gyűjtői darab. Ez egy elhasznált példány, 60e környékén reálisabb lenne. egy valóban pár ezer expos patika állapotú megér 100-120e forintot, mert azok már gyűjtői darabok.

2018. márc. 26. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!