Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Rövid véleményt? Melyiket...

Rövid véleményt? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek a Nikon D5600 vagy a Canon Eos 200D éri meg jobban? Szeretnék videókat csinálni és persze fényképezni is. Melyik csinál szebb felvételeket? én nekem az egyikhez jobban húz a szívem , de gondoltam azért megkérdezek több embert! esetleg valaki személyes tapasztalatot tuda írni?
2018. márc. 4. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:

"Melyik csinál szebb felvételeket?"

Gondolkozz! Ha bármelyikre rá lehetna fogni, hogy jobb képeket csinál, venné bárki is a másikat?

Nincs olyan, hogy az egyik jobb képeket csinál mint a másik. Már csak azért sem, mert a gép azt teszi, amit a főnök mond. A fotós készíti a képet.

Ügyes gyerek vagy, a technikai paramétereket egyedül is össze tudod hasonlítani, ugye? Meg aztán olvastál mindegyikről a neten egy csomó tesztet, így aztán pontosan tudod - vagy legalábbis tudnod kéne, hogy paramétereiben, tudásában melyik felel meg az igényeidnek.

Az igényeidet ugyanis csak te ismered - és a kiválasztott gépnek pont azoknak kell megfelelnie. Nem az én igényeimnek, nem a szomszéd igényeinek, nem a baráti kör igényeinek.

Felírod egy papírra, mire van szükséged, megnézed, melyik tudja azt - és a többi az árcédulán és a pénztárcádon múlik.

Ha végképp nem tudsz dönteni, akkor pedig annyi a dolgod, hoyg lesétálsz a sarki boltba és megfogdosod őket. Végigtapizod, végignyomkodott a kiszemelt példányokat, hogy lásd, melyiknek esnek jobban kézre a kezelőszervei, melyiknek szimpatikusabb a menüje. stb.

2018. márc. 4. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Más a két gyártmány színvilága, nézegess a neten olyan fotós oldalakt, ahol látszanak a fényképezőgép adatok, netán úgy csoportosítva lehet nézni sokat.

Noha elég jellegzetes a látvány, nem lehet rá mondani, hogy melyik szebb, mert kinek ez, kinek az. Filmeknél is így volt.

2018. márc. 4. 20:14
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen (1.-2.) , bár nem értem miért kell egyből lekezelően bánni , de hát sajnos egyre jobban tapasztalom ezt a stílust ezen az oldalon! (1.!)
2019. máj. 17. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!