Canon SX430 vagy Nikon Coolpix B500?
Ezt már akkor tudtad amikor kiírtad az első kérdésedet.
Ezért nincs sok értelme ennek a fórumnak, úgy is megveszitek a gagyit...
Nem az a baj, hogy nem tudom elmagyarázni, hanem nem akarom. De megpróbálom: Ebben az árban ez egy fos, magyarul pénzkidobás.
Esélyes, hogy a kérdező telefonja is szebb képeket csinál mint ez.
Nem régen vettem gépet, minden tesztet elolvastam a 0-150.000 ft-ig terjedő kategórián belül, minden lehetséges típusnak megnéztem a tesztképeit, videóit, kikértem profi fotós és hobbifotós youtube videósok véleményét és utána kérdeztem fórumokon.
Ebben az árban nem éri meg gépet venni és kész. Nekem... Ha a kérdezőnek, vagy neked, vagy bárkinek megéri kiadni ennyi pénzt azért, hogy legyen nála valami ami nem annyira szar, akkor elfogadom. Én raktam hozzá egy 30 ast és vettem egy számomra megfelelő gépet.
Ha azt nézzük, akkor kimegyek a mezőre és a tehénszarba rajzolok valamit egy bottal, akkor az is megéri mert ingyen van...
Panasonic fz 82-t ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!