Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon SX430 vagy Nikon Coolpix...

Canon SX430 vagy Nikon Coolpix B500?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szerintetek melyik fényképezőgép a jobb? Most szeretnék venni és nem tudom eldönteni.

2018. febr. 24. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Vegyed a Canont. Nem jársz jobban, de rosszabbul sem.
2018. febr. 24. 18:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha már mindenképpen bridge-hez ragaszkodsz, akkor Lumix FZ200, ill. 100k alatt láttam múltkor FZ300-at is alig használtan.
2018. febr. 24. 22:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, de én akkor inkább maradok a Canonnál.
2018. febr. 25. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Ezt már akkor tudtad amikor kiírtad az első kérdésedet.

Ezért nincs sok értelme ennek a fórumnak, úgy is megveszitek a gagyit...

2018. febr. 25. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Hja, én sem értem sokszor, hogy akkor minek a kérdés...
2018. febr. 25. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100 alatt nincs normális bridge gép.
2018. febr. 27. 22:12
 7/10 anonim válasza:
Mert mi baj van ezzel a canon sx430-cal, hogy gagyi?? Komolyan kivancsi vagyok... Magyarazzatok el legyszi.
2018. márc. 12. 11:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Mit magyarázzunk? Nézz és olvass utána. Hasonlítsd össze más gépekkel.
2018. márc. 12. 14:39
 9/10 anonim válasza:
Ebben az arkategoriaban, szerintem ez egy nagyon jo gep. Utnaneztem es nem ertem mi baja ezzel sok embernek, azert kerddeztem. de ha nem tudod elmagyarazni, akkor lehet te sem erted igazan. ez nem profi gep, de teszi a dolgat, amire ki lett talalva.
2018. márc. 13. 09:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy nem tudom elmagyarázni, hanem nem akarom. De megpróbálom: Ebben az árban ez egy fos, magyarul pénzkidobás.

Esélyes, hogy a kérdező telefonja is szebb képeket csinál mint ez.

Nem régen vettem gépet, minden tesztet elolvastam a 0-150.000 ft-ig terjedő kategórián belül, minden lehetséges típusnak megnéztem a tesztképeit, videóit, kikértem profi fotós és hobbifotós youtube videósok véleményét és utána kérdeztem fórumokon.

Ebben az árban nem éri meg gépet venni és kész. Nekem... Ha a kérdezőnek, vagy neked, vagy bárkinek megéri kiadni ennyi pénzt azért, hogy legyen nála valami ami nem annyira szar, akkor elfogadom. Én raktam hozzá egy 30 ast és vettem egy számomra megfelelő gépet.

Ha azt nézzük, akkor kimegyek a mezőre és a tehénszarba rajzolok valamit egy bottal, akkor az is megéri mert ingyen van...

Panasonic fz 82-t ajánlom.

2018. márc. 13. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!