Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen drónt vegyek, amivel...

Milyen drónt vegyek, amivel profi filmeket tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Vállalkozásom termékeinek bemutatására szeretnék magam drónfelvételeket készíteni. Olyan profi eszközt keresek, amivel nem kell sokat kínlódni, gyorsan el lehet sajátítani a kezelését. Tegye a dolgát, minőségi képeket-videókat tudjak vele készíteni. Nem szaltózgazni és figurázni szeretnék vele. Nem sajnálnám rá a pénzt, ha már kiforrott annyira a technológia, hogy megérje befektetni - esetleg be tudnék dolgozni vele más területen is.

2018. febr. 22. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
DJI Inspire 2 zenmuse x5-ös kamerával
2018. febr. 22. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Milyen termékeid, vállalkozásod van? Mert ha kicsi, ahhoz kis drón elég, de ha hidakat, autópályákat gyártasz, ahhoz már komoly eszközök kellenek. Fényképezőgéped már van? Sok sikert

2018. febr. 22. 17:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Medenceépítéssel foglalkozunk.
2018. febr. 22. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor jó a DJI Mavic Pro
2018. febr. 22. 18:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Kamera? :)
2018. febr. 22. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia :) árkeret nélkül nehéz.

De igen, az Inspire 2 jó lehet. Viszont szerintem felesleges. Az inkább egy filmezésre való drón, túl drága arra, hogy medencéket fényképezz vele.

A Mavic Pro, vagy Air (mivel neked nem kell nagyonnagy hatótáv) nagyon jó lehet, de az inkább ilyen lelkes amatőröknek való, utazóknak, akiknek fontos a méret, és emellett a jó képminőség is.

Ilyen kaliberű munkára viszont a legjobb, amit vehetsz, az szerintem a DJI Phantom 4 Advanced (vagy Pro, ha kellenek a + szenzorok, de szerintem azok nélkül el lehet lenni). Nagyon jó minőségű képeket és videókat készít, 29 perc repülési idő egy akkuval, stabil akár nagyobb szélben is, jó hatótáv... ilyen kaliberű munkára én ezt venném.

2018. febr. 24. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Inspire 2?:D Mert hogy azzal nem kell bajlódni. Visszatérve a tárgyra, én is ajánlanám a Dji Mavic Pro-t ajánlanám, nekem is olyan gépem van, kompakt 4K több formátumot támogat, és szinte bárki tudja kezelni (ellentétben az Inspire 2-vel, ami nem csak hogy 2 millió forint, de még a kezelése és nem utolsó sorban a szállítása is problémát okozhat). A Dji Phantom 4 is jó választás, ugyanazt tudja mint a Mavic Pro, csak nem lehet összecsukni. További kérdésekkel kapcsolatban nyugodtan írj privátot, szívesen válaszolok:)
2018. febr. 24. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!