Milyen drónt vegyek, amivel profi filmeket tudok csinálni?
Kedves kérdező!
Milyen termékeid, vállalkozásod van? Mert ha kicsi, ahhoz kis drón elég, de ha hidakat, autópályákat gyártasz, ahhoz már komoly eszközök kellenek. Fényképezőgéped már van? Sok sikert
Szia :) árkeret nélkül nehéz.
De igen, az Inspire 2 jó lehet. Viszont szerintem felesleges. Az inkább egy filmezésre való drón, túl drága arra, hogy medencéket fényképezz vele.
A Mavic Pro, vagy Air (mivel neked nem kell nagyonnagy hatótáv) nagyon jó lehet, de az inkább ilyen lelkes amatőröknek való, utazóknak, akiknek fontos a méret, és emellett a jó képminőség is.
Ilyen kaliberű munkára viszont a legjobb, amit vehetsz, az szerintem a DJI Phantom 4 Advanced (vagy Pro, ha kellenek a + szenzorok, de szerintem azok nélkül el lehet lenni). Nagyon jó minőségű képeket és videókat készít, 29 perc repülési idő egy akkuval, stabil akár nagyobb szélben is, jó hatótáv... ilyen kaliberű munkára én ezt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!